Cookies van ETT

Deze website maakt gebruik van cookies om zo goed mogelijk te functioneren en de gebruiker de beste ervaring te bieden.

Veel gestelde vragen

Hieronder geven we een overzicht van veel gestelde vragen. Indien het antwoord op je vraag of probleem niet op deze pagina vermeld staat, kun je je vraag mailen naar info@etrainingcompany.nl.

 

Om de training zo optimaal mogelijk te bekijken dien je je schermresolutie op 1920 x 1080 pixels in te stellen. Om dit in te stellen ga je naar je bureaublad en klik je één keer met je rechtermuisknop. Klik vervolgens op Schermresolutie. Hier kun je direct de gewenste resolutie instellen. Met deze schermresolutie hoef je nergens in de training te scrollen.
Wanneer je je wachtwoord bent vergeten klik je op de button 'Wachtwoord vergeten' die je op de homepage onder 'Login/Inschrijven' ziet staan. Hier dien je wel het e-mailadres in te voeren waarmee je je hebt aangemeld. Je krijgt je inlogcodes dan z.s.m. toegestuurd.

Lukt dit niet? Vraag dan je wachtwoord op door een e-mail te sturen naar info@etrainingcompany.nl.
Het kan zijn dat je al een account hebt waardoor je niet opnieuw een inlogcode kunt aanvragen. Klik dan op de button 'Wachtwoord vergeten'. Heb je je nog niet eerder ingeschreven maar lukt het niet om een account aan te maken, mail dan naar info@etrainingcompany.nl.